J 32 Bed and breakfast in Silkeborg

Ligging: De accommodatie in de buurt van Silkeborg is gebouwd in 1856, maar de geschiedenis als watermolen gaat terug naar de vroege middeleeuwen. Het huis heeft zijn bijzondere karakter en charme uit oude tijden bewaard. Er zijn in de directe omgeving mooie wandelingen te maken in de bossen of door de velden en langs de beek. Hier kunt u speciaal genieten van de dierenwereld. De plaats Silkeborg op circa 10 kilometer van de B&B verwijderd is een bijzonder aantrekkelijk toeristenstadje. Een bezoek is zeker de moeite waard.

Plaats: Silkeborg

Indeling: Gezellige eetkamer en recreatieruimte met TV en houtkachel en toegang tot een grote tuin. Er zijn vier tweepersoons kamers.

Ontbijt: is bij de prijs inbegrepen.

Aantal slaapkamers: Vier lichte en ruime tweepersoons kamers met toegang tot de badkamers met toiletten en een apart toilet.

Minimaal aantal nachten: 1 (bij meerdere nachten korting op de prijs).

Prijs per kamer: Tweepersoons kamer € 77,- per nacht. Bij 3 of meer nachten € 69,-. Eenpersoons kamer € 64,- per nacht. Bij 3 of meer nachten € 57,-. Extra bed  € 24,- (kinderen onder 12 jaar € 12,-.

Tijd inchecken/uitchecken:  in overleg.

Bijzonderheden: Slechts 7 minuten rijden van en naar de nieuwe snelweg in Silkeborg. Internetaansluiting. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Rookvrije woning. Avondeten kan verzorgd worden. Wijn en bier verkrijgbaar. Eigen ingang. Geen huisdieren. Prima ontbijt.