S05 Accommodatie in Boeslunde

 

Ligging:
Vlakbij het plaatsje Boeslunde, gelegen in het westelijk deel van Sjælland, het eiland waar de hoofdstad Kopenhagen zich ook bevindt, vindt u een prima accommodatie om één nacht te verblijven of uw vakantie door te brengen. Op deze kindvriendelijke camping, ca. 3 kilometer van het centrum van Boeslunde zijn er mogelijkheden om te overnachten. Deze camping is ook een prima tussenstation voor uw vakantie naar Zweden.
Indeling:
Of u nu uw eigen tent wilt opzetten of één of meerdere dagen of een week hier wilt verblijven, de mogelijkheden zijn hier legio. Er zijn kamers te huur met eigen badkamer/toilet of gedeeld, voor één of meerdere personen en vakantiewoningen tot 7 personen of een luxe vakantiewoning voor maximaal 6 personen. Kortom voor elk wat wils.
Informeert u eens naar de mogelijkheden.
Ontbijt: zelf te bereiden.
Aantal slaapkamers: n.v.t..
Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.
Prijs per nacht: hangt af van de gehuurde accommodatie.
Geef uw wensen aan ons door en wij laten u weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn.,,
Tijd inchecken/uitchecken: in overleg.
Bijzonderheden: minigolf, beachvolleybal, paardrijden, 3 zwembaden, gezellige TV ruimte, grote campingkeuken, plek om te grillen, ligweide.