J03 Vakantiewoning in Aars

Ligging: Deze vakantiewoning van alle gemakken voorzien, ligt in de mooie natuur van Noord-Jutland, vlakbij een golfresort met 18 holes. Deze woning is dus een ideale plek voor golfliefhebbers. In de directe omgeving zijn nog een vijftal mogelijkheden om golf te spelen. Niet alleen is deze omgeving ideaal voor golfliefhebbers, maar ook is dit gebied geschikt om fietstochten en wandelingen te maken.
Plaats: Aars.
Omgeving: Noord-Jutland.
Indeling: De woning heeft een woonkamer met een houtkachel en TV, keuken en badkamer, 2 slaapkamers en 2 terrassen en is geschikt voor 6 personen.
Ontbijt: Zelf te verzorgen.
Aantal slaapkamers: 2.
Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 3.
Prijs per nacht: € 80,- + het verbruik van elektra.

Tijd inchecken/uitchecken: In overleg.
Bijzonderheden: Beddengoed en handdoeken zelf mee te brengen. Op de terrassen bevinden zich een hot tube (jacuzzi), een BBQ en luxe terrasstoelen. Er is een kinderstoel aanwezig. Bij het golfresort is een zwembad, wellness mogelijkheden en een restaurant.