J34 Bed and breakfast in Vejle

 

Ligging:  De accommodatie is een huis van drie verdiepingen bij de Vejle fjord. De eigenaar is een kunstenares. De gasten mogen de tuin en de grill in de tuin gebruiken. U kunt zelf uw ontbijt maken, maar dit ook laten verzorgen door de eigenares. Zij laat u dan genieten van de huisgemaakte specialiteiten in haar kleine café met een fantastisch uitzicht over de fjord en haar kunstwerken aan de muren. U bent slechts twee kilometer verwijderd van het centrum van Vejle, maar toch in een prachtige omgeving dichtbij de fjord, de bossen en het strand. De eigenaresse heeft hier al 22 jaar haar B&B en zij helpt u graag op weg met tips om de omgeving te verkennen.

Ontbijt: U kunt uw ontbijt uiteraard zelf klaarmaken, als u het door de eigenaresse laat bereiden zijn de kosten € 10,- per persoon.

Aantal slaapkamers: 5.
Als u met zes personen bent, dan is er een flat op de eerste verdieping te huur, met eigen bad en een compleet uitgeruste keuken. De totaalprijs hiervan is € 110,-.
Ook is er een grote exclusieve kamer (kamer L) te huur met drie bedden, sofa, eettafel en zes stoelen en een prachtig panorama uitzicht op de fjord. Prijs € 66,- per nacht.
Kamer 6 is een kleine en meer primitieve kamer in de flat op de eerste etage met een stapelbed en een eenpersoons bed, tafel en stoelen. Prijs € 47,- per nacht voor twee of drie personen. Voor één persoon € 26,-.
Kamer 1 is een tweepersoons kamer (als tweepersoons € 66,- en als eenpersoons € 47,- per nacht).
Kamer 3 is een tweepersoons kamer (als tweepersoons € 54,- en als eenpersoons € 40,- per nacht).
Kamer 2 is een eenpersoons kamer. Prijs € 40,- per nacht.
Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 2.

Prijs per kamer per nacht: Zie boven.

Tijd inchecken / uitchecken: Inchecken vanaf 15.00 uur. Uitchecken tot 11.00 uur.

Bijzonderheden: De eigenaresse spreekt Engels, Duits en Frans. Vrij parkeren bij de woning. Overal in de woning gratis internet. Kabel TV (24 kanalen in acht talen). Koffie en thee de gehele dag gratis. Toegang tot de volledig uitgeruste keuken. Golfcourse in de omgeving. Prima mogelijkheden om te vissen, paardrijden en te wandelen. De afstand naar Legoland, Lalandia en Givskud Lion Park is 27 kilometer. Volop gelegenheid tot museumbezoek in de buurt.