J31 Bed and breakfast in Give

 

Ligging: De eigenaren heten u hartelijk welkom in hun appartement, slechts vijftien kilometer verwijderd van Legoland, het vliegveld Billund en slechts acht kilometer van Givskud Zoo. Lalandia, het grootste waterparadijs van Noord Europa ligt ook vlakbij. Een geweldig evenement voor jong en oud.

Plaats: Give.

Omgeving:

Indeling: De zeer grote vakantiewoning (125 m²), met prima plaats voor één of twee gezinnen en totaal zes tot tien slaapplaatsen. In de zomer van 2009 werd veel vernieuwd, o.a. nieuwe bedden, banken, stoelen en de TV. Het appartement heeft grote ramen en openslaande deuren, zodat de 40 m² grote woonkamer er zeer helder en vriendelijk uitziet. Het appartement heeft drie slaapkamers, keuken, badkamer en hal. Er zijn twee aparte terrassen en u bent van harte welkom in de grote tuin met tuinmeubelen en barbecue en in de tuin zijn ook een trampoline, schommel en andere speelmogelijkheden en een vuurplaats. Alles is natuurlijk gratis te gebruiken. Een voetbalveld ligt op slechts vijf en zeventig meter van het appartement. Het appartement bevindt zich op de begane grond en is gehandicapten vriendelijk.

Ontbijt: Volwassenen € 7,-. Kinderen € 3,50,-

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.

Prijs per kamer per nacht: € 114,- per nacht voor het gehele appartement van 1/1-31/3, € 174,- per nacht voor het gehele appartement van 31/3-31/5, € 214,- per nacht voor het gehele appartement van 31/5-31/8, € 174,- per nacht voor het gehele appartement van 31/8-31/10, € 114,- per nacht voor het gehele appartement van 31/10-1/1.

Tijd inchecken / uitchecken: In overleg

Bijzonderheden: Mogelijkheid voor het huren van beddengoed en handdoeken voor € 10,- per persoon. Eindschoonmaak mogelijk voor € 94,-. Huisdieren niet toegestaan. Rookvrije woning. Internettoegang. De eigenaren bieden een luxepakket aan met: beddengoed, handdoeken, eindreiniging, theedoeken, waspoeder, afwastabletten voor de afwasmachine, zeep en koffiefilters voor een totale prijs van € 161,-.