J30 Bed and breakfast in Varde

Ligging:  De gezellige B&B ligt ten noorden van de plaats Varde en bevindt zich midden in een prachtige grote tuin, waar de gasten gebruik van kunnen maken. Deze B&B is bijzonder geschikt voor een verblijf van meerdere dagen om Jutland te verkennen of om Legoland te bezoeken.

Plaats: Varde.

Omgeving: Ribe, het oudste stadje van Scandinavië. In Ribe Vikings dorp waan je je als een echte Viking. Prachtige stranden dichtbij, o.a. het Hennestrand, Blåvandstrand en de Ringkøbingfjord. De mooie Deense Waddeneilanden Mandø, Rømø en Fanø zijn zeker een bezoek waard. De B&B ligt 45 kilometer van Legoland.

Indeling: De B&B beschikt over 3x tweepersoons kamers ( douche en toilet gedeeld) en 3 appartementen voor 2, 4 en 5 personen. Een kinderbedje kan gehuurd worden. Er is een gemeenschappelijke gastenkamer, gelegen op de begane grond en er staat een woonkeuken tot uw beschikking. In de gastenkamer kunt u heerlijk samen zitten voor de houtkachel of op het aangrenzende terras met uitzicht over de prachtige tuin. De appartementen beschikken over een woonkamer, keuken, badkamer met douche en toilet en een slaapkamer.

Ontbijt: In de ochtend wordt er een ontbijt geserveerd, waar in zoveel mogelijk gebruik gemaakt zal worden van producten uit eigen tuin en streekproducten, zoals huisgemaakte jam, eitje van eigen kippen, sap van eigen fruit uit de moestuin en zelf gebakken brood. Volwassenen €10,- en kinderen (tot 12 jaar) € 5,-.

Aantal slaapkamers: Zie boven.

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.

Prijs per kamer per nacht: B&B voor 1 persoon € 50,-, voor 2 personen € 60,-. De prijzen van de appartementen zijn van € 82,50- € 97,50 (inclusief bedlinnen en handdoeken).

Tijd inchecken / uitchecken: Vanaf 15.00-19.00 uur. Mocht u na 19.00 uur willen aankomen, dan horen we dat graag. Uitchecken 10.30 uur.

Bijzonderheden: Prachtige tuin verspreid over 3.8 hectare, gelegen op het platteland. Speelplaats voor de kinderen. Kinderbedje aanwezig. Hond toegestaan in de appartementen. Wifi aanwezig. Vismogelijkheden in de buurt.