J16 bed and breakfast in Juelsminde

 

Ligging: Deze accommodatie is een gezellig familiepension, gelegen aan de Oostkust van Jutland in het dorpje Glud, tussen de plaatsen Juelsminde en Horsens. Wij heten u graag welkom in uw eigen taal. Door de jaren heen heeft dit B&B onderkomen zich weten te ontwikkelen tot een bekend en zeer gewaardeerd vakantieverblijf, waar het tevens mogelijk is te boeken voor korte themavakanties. Het pand uit de 30er jaren is omgeven door een grote parkachtig aangelegde tuin van 4000 m² met diverse zitjes, speelattributen voor kinderen en een kampvuurplaats.

Plaats: Juelsminde is een bekende watersportplaats met gezellige terrasjes en diverse stranden. Horsens daarentegen is een stad, waar het vooral in de weekenden bruist van het leven. Diverse kleine barretjes en restaurants geven u mogelijkheden om op gepaste wijze hiervan te genieten. Grote winkelcentra en de breedste winkelstraat van Scandinavië staan voor u open om te ontdekken. Het dorpje Glud, waar wij gevestigd zijn geniet haar bekendheid vooral door het Openluchtmuseum en het Ferguson tractormuseum.

Omgeving:

Indeling: De accommodatie heeft de beschikking over tien tweepersoons rookvrije kamers, welke eenvoudig doch praktisch zijn ingericht en voorzen van kleuren TV. Voor kleine gezinnen zijn er een drie- en een vierpersoons kamer beschikbaar. Een gezellige gastenruimte met diverse gezelschapspelen staan ter beschikking.

Ontbijt: U kunt verblijven op basis van logies met ontbijt tot volpension indien u dat wenst. Prijzen op aanvraag. Over alle mogelijkheden is er bovendien een kinder- en jeugdkorting tot 16 jaar.

Aantal slaapkamers: 12.

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.

Prijs per kamer per nacht: Voor een tweepersoons kamer inclusief ontbijt zijn de kosten € 74,-. De kosten voor een éénpersoons kamer met ontbijt is € 52,-

Tijd inchecken / uitchecken: Inchecken kan vanaf 15.30 uur en uitchecken tot 10,00 uur.

Bijzonderheden: U kunt hier uiteraard terecht voor één enkele nacht, maar er zijn ook een keur aan verschillende vakantiepakketten, variërend van golf-, kajak-, fiets- en hengelsport tot aan motorvakanties toe. Er is een ruime parkeerplaats en een overdekte stalling voor motorfietsen en fietsen. Droogruimte en koel- en vriesmogelijkheden. Een grote tuin en een bar-restaurant gedeelte dat alleen toegankelijk is voor eigen gasten. De prijzen die gerekend worden zijn veel lager dan in de rest van Scandinavië en dat is een leuke, maar niet onbelangrijke bijkomstigheid.