J15 Bed and breakfast in Odder

 

Ligging: Deze B&B is zowel een gezellig als luxe gastenverblijf in een patriciersvilla uit 1922. Oorspronkelijk was deze villa een margarinefabriek, maar renovaties in de afgelopen tien jaar heeft deze villa tot een hoge standaard gebracht. Deze kleine en unieke B&B accommodatie ligt in het hart van Denemarkens grootste dorp Odder, slechts twintig kilometer van de op één na grootste stad van Denemarken, Aarhus. In deze B&B bent u niet alleen welkom, maar voelt u zich ook thuis.

Plaats: Odder

Omgeving:

Indeling: Er kunnen vijf kamers verhuurd worden, drie standaard kamers en twee luxe kamers.

Ontbijt: Het ontbijt wordt genuttigd op de tweede etage in de eetkamer of bij goed weer op het balkon. Het ontbijt bestaat uit:yoghurt met muesli, worst, kaas, jam en honing. Brood en roggebrood, iedere morgen vers van de plaatselijke bakker, jus d’orange, koffie en thee.

Aantal slaapkamers: Vijf, waarvan twee luxe slaapkamers op de benedenetage. Deze kamers hebben een eigen ingang vanaf de straat. Beide kamers hebben nieuwe moderne badkamers en zijn van hoge standaard. Ze beschikken over een flatscreen TV met kabelaansluiting en klassieke meubelen.
De drie standaard kamers zijn uniek ingericht, hebben ganzendons dekbedden, zachte handdoeken en badjassen. Iedere kamer heeft TV met kabelaansluiting. Er zijn gedeelde badkamers voor de drie standaard kamers.

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.

Prijs per kamer per nacht: Luxe kamer, twee personen in een tweepersoons kamer € 91,-, luxe kamer, één persoon in een tweepersoons kamer € 64,- en een extra bed € 24,-. Standaard kamer, twee personen in een tweepersoons kamer € 78,-, standaard kamer, één persoon in een tweepersoons kamer € 51,- en een extra bed € 24,-.

Tijd inchecken / uitchecken: Inchecken vanaf 12.00 uur en uitchecken voor 11 uur.

Bijzonderheden: Parkeerplaats bij het huis. Er wordt niet gerookt in de woning. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en per dag. Een zelfgemaakte Deense “schnapps”, gemaakt met vruchten uit eigen tuin is te koop als aandenken aan het verblijf in deze voortreffelijke B&B accommodatie.