S14 Bed and breakfast in Nykøbing Falster

 

Ligging: Deze B&B accommodatie is gelegen in Nykøbing Falster in het zuiden van Sjælland en ligt op loopafstand van het centrum. De B&B is omgeven door een mooi park met een meer, weilanden en bossen.

Plaats: Nykøbing Falster.

Omgeving: Deze B&B ligt midden in de natuur. Wat dacht u van een prachtige kanotocht over de Guldborgsund op slechts enkele minuten lopen?

Indeling: Er zijn 6 verschillende kamers en onlangs nog gerenoveerd. De kamers hebben een eigen TV, gratis internet en toegang tot de gemeenschappelijke ruimte. De kamers delen een badkamer met douche en toilet. Er is tevens een appartement zonder keuken, maar met ligbad en toilet., kleine hal, een woonkamer met TV en een grote slaapkamer met TV.

Ontbijt: Bij de prijs inbegrepen.

Aantal slaapkamers: 6 + 1 appartement.

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.

Prijs per kamer per nacht: Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, linnengoed en eindreiniging. Eenpersoons kamer € 79,-. Twee persoons kamer met eigen badkamer en toilet € 120,-. Twee persoons kamer met gedeelde badkamer en toilet € 95,-. Twee kamer appartement met eigen badkamer en toilet (3 persoons) € 135,-. Twee kamer appartement met eigen badkamer en toilet (4 persoons) € 176,-. Een extra bed € 34,-. Kinderen van 0-2 jaar gratis (eigen bedje meebrengen).

Tijd inchecken / uitchecken: In overleg.

Bijzonderheden: Gratis parkeren. Alle kamers hebben een aparte ingang gedeeld vanaf de binnenplaats. Een gratis verwarmde en afsluitbare fietsenstalling en een mogelijkheid voor het stallen van motoren in de garage. Het ontbijt kan genuttigd worden in de ontbijtkamer of (als het weer het toelaat) in het park.