S12 Bed and breakfast in Vanløse(Kopenhagen)

 

Ligging: Deze gezellige familie B&B ligt in een rustige wijk van Kopenhagen, 300 meter van het Jyllingevej trein- en busstation en tien minuten van de metro naar het centrum van Kopenhagen

Plaats: Vanløse (Kopenhagen)

Omgeving: U vindt cafés en winkels in de naaste omgeving van de B&B en er zijn prima verbindingen met het openbaar vervoer. Het is tien minuten lopen naar het Metro station van Vanløse, die directe verbinding heeft met het vliegveld van Kopenhagen (35 minuten) en het centrum van Kopenhagen (11 minuten) of u kunt de trein nemen naar het treinstation van Kopenhagen en waar u het bekende Tivoli kunt bezoeken (11 minuten).

Indeling: Deze B&B heeft drie moderne tweepersoons kamers (de bedden kunnen tegen elkaar of van elkaar geplaatst worden), met twee gedeelde badkamers. De kamers hebben alle TV, Wi-Fi en verwarming. De gasten kunnen gebruik maken van een gedeelde keuken om maaltijden te bereiden. Aanvullend is koffie en thee 24 uur per dag beschikbaar.

Ontbijt: Toast, kaas, jam, vers fruit,sinaasappelsap, thee of koffie € 7,-

Aantal slaapkamers: 3.

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.

Prijs per kamer per nacht: Kamer met 1 bed € 48,-, met 2 bedden € 55-60,-, met 3 bedden € 65-80,-.

Tijd inchecken / uitchecken: In overleg.

Bijzonderheden: Vrij parkeren; in de tuin van de B&B kunt u bij mooi weer heerlijk genieten. De eigenaren willen u graag verwelkomen.