S11 Vakantiewoning in Bjerge Sydstrand

 

Ligging: De zes persoons vakantiewoning (75 m²) ligt aan de westkust van Sjælland (op dit eiland ligt ook de hoofdstad Kopenhagen op 1½ uur rijden) in de plaats Goerlev. Er zijn vele mogelijkheden in de omgeving om te bekijken, b.v. een dierentuin, een amusementspark en kleine steden, zoals Roskilde en Odense (Hans Christian Andersen stad). In de woning liggen folders.
De woning werd in 2007 gerenoveerd en in 2013 werd er een geheel nieuwe keuken geïnstalleerd. De woning en directe omgeving is een prima plek om u kennis te laten maken met “het echte Denemarken”. De eigenaren van de woning hebben twee kleine kinderen. Daarom zijn er een kinderbed, een kinderstoel en speelgoed. Een schommel en twee fietsen met kinderzitjes zijn aanwezig.

Plaats: Bjerge Sydstrand Goerlev.

Omgeving: Op ca. 100 meter van de woning ligt een mooi natuurgebied met heide, een rivier (voor visliefhebbers), schapen en bomen. Niet alleen voor kinderen een prima speelgelegenheid, maar ook voor volwassenen om te wandelen. Het kindvriendelijke strand en een speelplaats liggen op 15 minuten loopafstand of 5 minuten met de fiets.

Indeling: Behalve een keuken en een badkamer zijn er twee slaapkamers en twee woonkamers. In één woonkamer staat bovendien een bedbank. Ook bevindt zich nog een slaapkamer buiten met een stapelbed voor de grotere kinderen of gasten. Zowel in het voorgedeelte van de tuin als in de tuin zelf zijn bomen en struiken zodanig geplant, dat u volledige privacy heeft. De beide tuingedeelten hebben een eigen terras (25 m² en 12 m²). Het voorste terras is overdekt, dus u kunt ook bij regen buiten zitten.

Ontbijt: Zelf te verzorgen.

Aantal slaapkamers: 3

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 7 dagen

Prijs per week: € 325,- per week (laagseizoen) en € 525,- (hoogseizoen). Dit is inclusief verbruik van water en electriciteit. U dient wel vooraf een borgsom van € 50,- te betalen, om eventuele kleine schades of schoonmaakkosten direct mee te dekken. Ontstaan er tijdens het huren geen kleine schades en wordt het huis schoon achtergelaten, dan wordt de borg na de huurperiode direct weer overgemaakt.
Tijd inchecken / uitchecken: Aankomst: vanaf 14.00 uur. Vertrek: U dient de woning voor 12.00 uur in schone toestand te verlaten. Heeft u eindschoonmaak besteld (€ 70,-), dan dient u het huis voor 10.00 uur te verlaten.

Bijzonderheden: De oppervlakte van het grondstuk, waarop de woning gebouwd is, bedraagt 1250 m². Er mag in de woning niet gerookt worden. De woning moet schoon achtergelaten worden. U dient zelf beddengoed en handdoeken mee te brengen. Honden zijn toegestaan, katten niet (vanwege allergie). Verdere faciliteiten: wasmachine, koelkast, oven/magnetron combi, koffiezetapparaat, waterkoker, TV, CD- en DVD speler(+DVD’s), kachel (+hout).