S 09 Bed and breakfast in Hillerød

 

Ligging: De villa ligt in de hoofdstad Hillerod van deze regio, in het westelijk deel op korte afstand van tram en bussen. De rijtijd naar het centrum van Kopenhagen is vijfentwintig minuten via de nabijgelegen snelweg. Als parel in de binnenstad ligt het Renaissanceslot “Frederiksborg Slot”, gebouwd in 1600 door Koning Christian 4. De binnenstad van Hillerød is voetgangerszone met een keur van winkels, restaurants en café’s.

Plaats: Hillerød.

Indeling: Appartement van 75 m² met eigen ingang op de eerste verdieping van een villa met twee tweepersoons kamers van 22 m² en een eenpersoons kamer van 14 m² met mogelijkheid voor extra bedden in alle kamers. Het appartement kan in zijn geheel of gedeeltelijk gehuurd worden. Toegang tot de 13 m² grote keuken met koelkast. Familiekamer met eettafel en badkamer. TV en draadloos internet op alle kamers. Het appartement is bijzonder geschikt voor twee of drie gezinnen met kinderen totaal voor acht tot tien personen.

Ontbijt: Volwassenen € 10,-. Kinderen € 5,-.

Aantal slaapkamers: 3.

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.

Prijs per kamer per nacht: Een persoons kamer (14 m²) € 54,-. Een persoons kamer (22 m²) € 67,-.Tweepersoons kamer (22 m²) € 94,- Familiekamer (3 pers., 22 m²) € 121,-. De gehele woning (5 pers. 75 m²) € 241,-. Extra bed € 27,-. Babybed (0-2 jaar) € 13,-. Voor de gehele woning betaalt u per week (7=6) € 1449,-.

Tijd inchecken / uitchecken: Inchecken van 16-20 uur (of in overleg). Uitchecken tot 11 uur.

Bijzonderheden: Niet roken. Afstand naar de winkel op één minuut. Mogelijkheid om te vissen. Toegang tot de tuin. Afstand naar het station is vijf minuten. Geen huisdieren. De woning ligt op vijftien kilometer afstand van Helsingör, waar een bootverbinding u driemaal per uur naar Zweden brengt.