F 07 Vakantiewoning in Faldsled

 

Ligging: Deze mooie en lichte vakantiewoning ligt in een rustig gebied aan het einde van een doodlopende straat omgeven door meerdere vakantiewoningen.

Plaats: Faldsled.

Omgeving: De woning ligt op ca. 7 kilometer van de plaats Faaborg. In de omgeving is er de mogelijkheid voor het maken van veel mooie tochten in het heuvelachtige gebied. In “Svannige Bakker” bevindt zich een 18 holes golfbaan. Faldsled heeft mooie vakwerkhuizen, een café, een supermarkt en een kleine jachthaven.
Het idyllische havenplaatsje Faaborg ligt in de omgeving. Hier zijn leuke winkels, culturele bezienswaardigheden, restaurants en een zwembad. Zuid-Fünen is bekend om zijn heuvelachtige landschap, groene beukenbossen en idyllische boerenhuizen. Het is zeer aan te bevelen om eens een dagtocht te maken naar de eilanden Lyø, Avernakø of Ærø. De boten vertrekken vanaf Faaborg.

Indeling: De vakantiewoning heeft twee slaapkamers met tweepersoons bedden en een slaapkamer met een stapelbed. Een gecombineerde eet- en woonkamer, een open keuken en een ruimte die als speelkamer gebruikt kan worden (wintertuin). Er is een nieuwe badkamer met vloerverwarming, douche, wasmachine en een tweede toilet. Vanuit de wintertuin komt men op het grote terras en in de tuin.

Ontbijt: Zelf te maken.

Aantal slaapkamers: 3.

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 7.

Prijs woning: Vanaf € 456,- per week in het laagseizoen (exclusief water en elektra). Verdere prijzen op aanvraag.

Tijd inchecken / uitchecken: In overleg.

Bijzonderheden: Internet in de woning. De woning moet bij vertrek schoongemaakt worden. Zand/steen strand op ca. 350 meter.