J13 Bed and breakfast in Harlev

 

Ligging: Deze eenvoudige B&B accommodatie (een voormalige watermolen) ligt ca. 13 kilometer ten oosten van de plaats Århus. Deze B&B is zeer geschikt voor één overnachting, maar u kunt er ook heel goed meerdere nachten of uw gehele vakantie doorbrengen. Voor een boerderij vakantie bent u hier aan het goede adres. Tevens bent u in een ommezien in de grote plaats Århus met zijn vele bezienswaardigheden.

Plaats: Harlev bij Århus.

Omgeving: De B&B ligt in de mooie Århus riviervallei met bossen, meren en natuurpaden in één van Denemarkens mooiste natuurgebieden. Een verblijf hier is een prachtige gelegenheid voor een fijne vakantie in een schitterende omgeving.
U kunt echter ook een kamer voor één nacht boeken in het hoofdgebouw. Er zijn twee appartementen met een keuken in de watermolen.
Deze zijn ook voor een langere periode te boeken buiten het hoogseizoen.

Indeling: Kamers en appartementen.

Ontbijt: Het ontbijt zit bij de prijs inbegrepen (in de appartementen maakt u uiteraard zelf uw ontbijt).

Aantal slaapkamers: Vier grote kamers in het hoofdgebouw.

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1

Prijs per kamer per nacht: Eenpersoons kamer € 51,-, tweepersoons kamer € 66,- en een familiekamer € 107,-. De prijs voor een appartement in het hoogseizoen (4 personen en 7 nachten) is € 590,-. de prijs voor een appartement in het hoogseizoen (4 personen en 3 nachten) is € 319,-.

Tijd inchecken / uitchecken: In overleg.

Bijzonderheden: Boerderij met beesten, mogelijkheden voor gehandicapten, rookvrije kamers, toegang tot internet, vismogelijkheden, afstand naar een restaurant is 2 kilometer.