J12 Bed and breakfast in Viborg

 

Ligging: De accommodatie is een klein privé familiepension (B&B), ingericht in oude, geheel gerenoveerde huizen in het centrum van Viborg.De meren Søndersø en Nørresø liggen op twee kilometer afstand.

Plaats: Viborg.

Omgeving:

Indeling: Overnachting in rookvrije kamers, woningen en suites met plaats voor één tot vier personen. In totaal kunnen er veertig gasten verblijven. Alle kamers zijn met kabel TV en draadloos internet uitgerust. De woningen en suites hebben een volledig ingerichte keuken en badkamer. Van alle kamers heeft u direct toegang tot een mooie binnentuin met tuinmeubelen, grill en een rookpaviljoen.

Ontbijt: Het ontbijt wordt genuttigd in een aparte ruimte. Bij goed weer wordt het ontbijt in de binnentuin geserveerd. Vroeg ontbijten is geen probleem. Per persoon € 11,-.

Aantal slaapkamers:

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.

Prijs per kamer per nacht: Eenpersoons kamers met gedeelde badkamer en keuken € 48,-. Eenpersoons kamer met eigen bad en keuken € 61,-. Tweepersoons kamer met gedeelde badkamer en keuken € 68,-. Tweepersoons kamer met eigen bad en keuken € 88,-. Suite met eigen bad en keuken € 101,-. Woning met eigen bad en keuken € 101,-. Extra bed € 34,-. Hond € 17,-

Tijd inchecken / uitchecken: In overleg.

Bijzonderheden: Muntwasmachine aanwezig.