J 10 Bed and breakfast in Sdr. Nissum

 

Ligging: Sdr. Nissum ligt aan de westkust van Denemarken, vlakbij de plaatsen Ulfborg en Holstebro en de Nissum Fjord. De accommodatie bevindt zich op slechts twee kilometer van de eindeloze stranden van de Noordzeekust. Het is omgeven door een van de mooiste natuurgebieden van Jutland aan de zogenaamde “Margriet” route. De attractieve ligging biedt veel mogelijkheden voor sightseeing, wandel-, fiets- en ruiterpaden/routes en zeer goede mogelijkheden voor sportvissers.

Plaats: Ulfborg.

Omgeving:

Indeling: A. Grote kamer op de begane grond van ca. 40 m². met eigen badkamer en vier eenpersoons bedden. Als tweepersoons kamer € 63,- per nacht. Extra persoon € 20,- per nacht. B. Grote kamer op 1e etage ca. 23 m² met eigen badkamer, twee eenpersoons bedden en een tweepersoons slaapbank. Als tweepersoons kamer € 57,- per nacht. Extra persoon € 20,- per nacht. C en D: eenpersoons kamers op 1e etage met gedeelde badkamer € 37,- per nacht. Prijzen zijn inclusief linnengoed en handdoeken. Kinderen van 0-2 jaar gratis.

Ontbijt: Ontbijt op bestelling € 8,- per persoon. Koffie en thee gratis.

Aantal slaapkamers: 4.

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.

Prijs per kamer per nacht: Zie vorige.

Tijd inchecken / uitchecken: Aankomst na 14.00 uur, vertrek voor 11.00 uur (of volgens afspraak).

Bijzonderheden:Campingbedje en kinderstoel aanwezig. Nederlandse eigenaren. De B&B is rookvrij. Vrij gebruik van keuken met volledige inventaris. Alle kamers hebben TV. Grote ruime tuin met terras en speelplaats. Veel parkeerruimte.