B&B van de maand

De B & B van de maand : Horne (Fünen).

 

Ligging: Vroegere boerderij in Horne. De afstand naar het strand is slechts drie kilometer. De accommodatie ligt prachtig omgeven tussen heuvels en bossen op een klein schiereiland. Dus in een omtrek van drie kilometer bevindt zich bijna in alle richtingen een strand. Op drie kilometer afstand liggen de mooie “Svanninge Bakker”, waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen en waar koeien, geiten of schapen grazen. Vanaf de toppen van deze heuvels is er een prachtig uitzicht over de zee met de zuidfünse eilanden. Het is mogelijk een uitstapje te maken naar deze eilanden vanuit Faaborg.
Plaats: Horne bij Faaborg.
Omgeving: Zie boven.
Indeling: Er zijn acht tweepersoons kamers, twee gezinskamers met één kamer, één gezinskamer met drie kamers, incl. eigen bad en toilet. Twee gezinskamers met twee kamers incl. bad en toilet en vier vakantieappartementen. De kamers en appartementen zijn allen verschillend en met lichte kleuren ingericht. Op enkele kamers na hebben alle kamers en vakantieappartementen eigen TV. Alle vakantieappartementen hebben een eigen bad en toilet en sommige een keuken. De kamers delen bad en toilet en sommige daarvan kunnen gebruik maken van een keuken, die gedeeld wordt met één of twee andere kamers.
Ontbijt: Volwassenen € 8,- en kinderen € 4,-
Aantal slaapkamers: Zie boven.
Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.
Prijs per kamer per nacht: Eenpersoons kamers vanaf € 41,-, tweepersoons kamers vanaf € 54,- en vakantieappartementen vanaf € 68,- per nacht.
Tijd inchecken / uitchecken: Inchecken tussen 16.00 en 18.00 uur (andere inchecktijden na overleg. Uitchecken voor 10.00 uur.
Bijzonderheden: Alle kamers zijn rookvrij. Mogelijkheid tot het huren van draadloze verbinding.