F 01 Bed and breakfast in Horne

 

Ligging: Deze B&B is gebouwd in 1874 op de plek waar sinds 1600 een oude kosterschool gestaan heeft. Omdat de school niet meer gebruikt werd heeft het in het verleden voor vele doeleinden gediend. Onlangs is de school geheel gerenoveerd en doet nu dienst als B&B. Deze accommodatie is prima geschikt als uitgangspunt om Fünen te ontdekken. De steile kust van Horne is een eldorado voor sportvissers. De omgeving is ook zeer geliefd bij fietsliefhebbers.

Plaats: Horne bij Faaborg.

Omgeving: Zie boven.

Indeling: Onlangs gemoderniseerd met nieuwe tweepersoons kamers, een nieuw bad, toilet dichtbij de kamers. Er is een grote gezellige kamer met TV, een stereo installatie en een koelkast.

Ontbijt: Inclusief.

Aantal slaapkamers: Drie tweepersoons kamers, waarvan één als familiekamer.

Minimaal aantal nachten in de accommodatie: 1.

Prijs per kamer per nacht: Tweepersoons kamer € 70,-. Eenpersoons kamer € 50,-. (De prijs is inclusief ontbijt, beddengoed en handdoeken).
Tijd inchecken / uitchecken: In overleg.

Bijzonderheden: De tuin met diverse terrassen, waarvan één overdekt, is gratis te gebruiken en als het weer het toelaat, kunt u genieten van een ontbijt in de open lucht. Mogelijkheid om een cursus over kunstactiviteiten te volgen tot maximaal 6 personen.